Зелен кристален диамант

  • Кат. номер: 29-14-2

Материал: Кристал

Размери:

диаметър - 4.5 см

височина - 2.5 см

 

Кристалите обикновено се използват за създаване на добра енергия във вашия дом или офис. Кристалният диамант е символ на просперитета и богатството. Притежателите на тези кристали внасят в живота си благополучие, красота, лукс, блясък. Хармонизирайки околното пространство кристалният диамант разсейва негативните енергии.

Преди да поставите кристалите в дома или офиса си не забравяйте да ги измиете с вода и да ги оставите да седят на слънчева светлина поне четири часа, за да се освободят от стари енергии и да се заредят с чиста ярка слънчева светлина.

Зеленото е цветът на баланса, който е в центъра на дъговия спектър. Зеленият цвят кристал балансира енергиите ни, носи ни стабилност, увеличава любовта и състраданието. Като цвят на природата внася в живота ни мир и хармония. 

Тези кристали са изключителен подарък за вашите приятели, семейство, колеги.

 

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

9,90 лв.
Базова цена: 9,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!