Смеещият се буда

  • Кат. номер: 40-351

Смеещият се Буда известен още като Хотей украсява много храмове, ресторанти и амулети, тъй като той се е превърнал в божество на задоволството и изобилието. Смеещите се статуи на Буда изобразяват срог, усмихнат или смеещ се плешив мъж с открит голям корем, което символизира щастие, късмет и изобилие. Според легендата, ако човек разтрие корема на Смеещият се Буда, той ще му донесе богатство, късмет и просперитет.

Като цяло статуетката на Буда носи мир и спокойствие във вашия дом. Мнозина вярват в това, че той прави така, че проблемите да изчезнат. Присъствието на статуетка на Буда в дома ви според варванията е гаранция за щастлив дом, пълен с положителна енергия. Кой не иска да бъде щастлив?

Размери:

височина - 9 см

ширина - 10 см

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!