Мъжка гривна от естествени камъни - Лазурит комбинация

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/501

Гривната е изработена от Лазурит - 10мм, Хематит, Содалит, Тигрово око и Лазурит - 8мм  на еластичен конец.

Дължина 21 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

ТИГРОВО ОКО – Предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия. Камъкът помага за достигане на целите, изтъква почтеността и спомага за изявата на волята. Тигрово око балансира ин и ян и зарежда с енергия емоционалното тяло. Облекчава депресията и повдига духа.

ХЕМАТИТ - Стимулира концентрацията и фокусирането. Възстановява, укрепва и регулира кръвното налягане. Хармонизира разума, тялото и духа. Използва се като много силен амулет. Талисман за предпазване от болести и нещастия. Подходящ за всеки един зодиакален знак.

СОДАЛИТ – Създава емоционален баланс и успокоява при пристъпи на паника. Засилва себеуважението, успокоява ума, окуражава рационалната мисъл, обективността, истината и интуитивното възприятие, както и вербализирането на чувствата. Камъкът е изключително ефективен при колективна дейност, тъй като внася хармония и солидарност по отношение на целта.

ЛАЗУРИТ - Лазуритът отваря третото око и балансира гърлената чакра. Камъкът бързо освобождава от стреса и носи дълбоко чувство на покой. Лазуритът представлява предпазващ камък - разпознава психичната атака, блокира я и връща към нейния източник. Камъкът хармонизира физическото, емоционалното, менталното и духовното ниво. Липсата на хармония между тях може да доведе до депресия, неразположение и загуба на целта. Равновесието - напротив - дава дълбоко вътрешно самопознаване. Разкрива вътрешната сила, окуражава самоосъзнаването и позволява себеизразяването без задръжки и компромиси. Лазуритът е мощен катализатор на мисловен процес. Стимулира висшите способности на ума, внасяйки обективност и яснота. Заздравява приятелските и любовните връзки, помага за изразяване на чувствата и емоциите.

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

27,90 лв.
Базова цена: 27,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!