Мартеница с НЕФРИТ - фасета

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 80-17

Ръчно изработена мартеница със фасетиран Нефрит. Мартеницата се носи за здраве и късмет. Когато е в комбинация с полускъпоценен камък силата и расте и се комбинира с енергията на камъка.

В случая това е НЕФРИТ - Предпазващ камък, който защитава носещия от наранявания и носи хармония. Стабилизира личността и интегрира разума с тялото, повишава независимостта. В ментално отношение освобождова от негативните мисли и успокоява разума. Стимулира идеите и прави задачите да изглеждат по - лесни, так че да могат да бъдат изпълнени незабавно.

Повече за камъните може да прочетете тук!

Носете тази мартеница за здраве и късмет и благополучие и просперитет!

Дължина - регулира се посредством плъзгащите се възли!

Размер на камъка - 6 мм

Стилна и елегантна мартеница, подходяща както за жени, така и за мъже!

Всяка една мартеница пристига при вас опакована в целофаново пликче с картонче, на което има кратко описание на камъка, с който е направена мартеницата.

От падащото меню, моля изберете за жена или мъж е мартеницата, за да изпратим подходящ размер!

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

8,00 лв. 4,00 лв.
Базова цена: 4,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!