Ключодържател сърце - ЛАЗУРИТ

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 40-362/16

Сърце от Лазурит - ключодържател, в луксозна подаръчна кутия.

размер на сърцето - 3/3 см

 

ЛАЗУРИТ - Лазуритът отваря третото око и балансира гърлената чакра. Камъкът бързо освобождава от стреса и носи дълбоко чувство на покой. Лазуритът представлява предпазващ камък - разпознава психичната атака, блокира я и връща към нейния източник. Камъкът хармонизира физическото, емоционалното, менталното и духовното ниво. Липсата на хармония между тях може да доведе до депресия, неразположение и загуба на целта. Равновесието - напротив - дава дълбоко вътрешно самопознаване. Разкрива вътрешната сила, окуражава самоосъзнаването и позволява себеизразяването без задръжки и компромиси. Лазуритът е мощен катализатор на мисловен процес. Стимулира висшите способности на ума, внасяйки обективност и яснота. Заздравява приятелските и любовните връзки, помага за изразяване на чувствата и емоциите.

Има вероятност цвета на кутийката да е различен от този на снимката.

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

9,90 лв.
Базова цена: 9,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!