Гривна от естествени камъни - Цитрин и Тигрово око

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/23

Гривната е изработена от Цитрин - 10мм, Тигрово око - 10мм, междинни елементи и висулка от Стомана на еластичен конец. Елементите от стомана не променят цвета си и не ръждясват.

Дължина 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

ЦИТРИН - Силен камък за очистване и възстановяване. Изключително благотворно действащ минерал, загряващ, зареждащ с енергия и креативност. Той е един от камъните на БЛАГОПОЛУЧИЕТО. Отдавна се счита, че цитринът стимулира оптимизма. Освен това привлича изобилието и е познат като „камъка на търговците” и трябва да се поставя на мястото, където човек развива своя бизнес не само за да се сдобие с богатство, но и за да го задържи. Подходящ за умствената концентрация, издръжливостта и самочувствието.

ТИГРОВО ОКО – Предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия. Камъкът помага за достигане на целите, засилва практичното мислене, разкрива талантите и способностите, но и недостатъците, които трябва да бъдат преодолени. Емоционално тигровото око балансира Ин и Ян и зарежда с енергия емоционалното тяло. Облекчава депресията и повдига духа.

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

21,90 лв. 18,61 лв.
Базова цена: 18,61 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
камъни
тигрово око, цитрин
цвят
многоцветен
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!