Гривна от естествени камъни - Турмалинов кварц

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/51

Гривната е изработена от Турмалиноов кварц - 10мм, междинни елементи и висулка от Стомана на еластичен конец.

Дължина - 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

ТУРМАЛИНОВ КВАРЦ – Той е ефективен заземяващ камък, засилва телесното енергийно поле в противодействието му на външната агресия и отразява пагубните въздействия на околната среда. Разсейва старите мотиви и освобождава от напрежение на всяко ниво. Камъкът превръща негативните    мисли и чувства в позитивни. Ефективно средство е за разрешаване на проблеми.

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
цвят
черно-бял
камъни
турмалинов кварц
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!