Гривна от естествени камъни - Пренит

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/50

Гривната е изработена от Пренит - 10мм, междинни елементи и висулка от стомана на еластичен конец.

Висулките и междинните елементи от Стомана не променят цвета си и не ръждясват. Придават много елегантен вид на бижутата.

Дължина - 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

ПРЕНИТ – Чистият пренит е камък на безусловната любов, засилва предчувствията и вътрешното познание. Това е камъкът, който ви дава способността да бъдете винаги подготвени, без значение за какво. Кристалът запечатва полето на аурата като предпазен щит срещу наземна енергия. Психологически пренитът облекчава кошмарите, фобиите и дълбоките страхове, разкриването и лекуването на неразположението, което предизвикват.

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
цвят
зеленикав
камъни
пренит
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!