Гривна от Естествени камъни - Мукаит фасета

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/148

Гривната е изработена от  Мукаит - плоска фасета  с диаметър 6мм на еластичен конец. Изключително красива фасета с височина само 3мм.

Дължина 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

МУКАИТ - Дава необходимия баланс между вътрешните и външните нива. Набляга на желанието за нови преживявания и внушава дълбоко спокойствие, което ни помага да се изправим пред тях. Гъвкавият мукаит дава кураж на многостранно развитите личности и помага за взимане на правилното решение. Това е физически стабилизиращ камък, който укрепва имунната система, лекува раните и пречиства кръвта.

 

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

15,90 лв.
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
цвят
многоцветен
камъни
мукаит
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!