Гривна от естествени камъни - комбинация

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18-29

Гривната е изработена от Фасетиран Лунен камък - 10мм, Фасетиран Ахат - 10мм, Содалит - 10мм, Содалит - 8мм, междинни елементи и висулка на еластичен конец.

Дължина - 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

 

Повече за камъните може да прочетете тук!

ЛУНЕН КАМЪК - Дарява успех и щастие. Смята се, че носенето на лунен камък усилва интуицията и психическата възприемчивост. В много култури лунният камък е тясно свързан с любовта - камък възприемащ и привличащ любов. Той помага за постигане на баланс между ума и сърцето.

СОДАЛИТ – Създава емоционален баланс и успокоява при пристъпи на паника. Засилва себеуважението, успокоява ума, окуражава рационалната мисъл, обективността, истината и интуитивното възприятие, както и вербализирането на чувствата. Камъкът е изключително ефективен при колективна дейност, тъй като внася хармония и солидарност по отношение на целта.

ХАЛЦЕДОН – Камъкът абсорбира негативната енергия и след това я разсейва, за да предотврати по-нататъшното и предаване. Халцедонът довежда ума, тялото, емоциите и духа до хармония. Поражда чувства на великодушие и щедрост, премахва враждебността и трансформира меланхолията в радост. Той създава открита и ентусиазирана личност, абсорбира и разсейва негативните мисли, емоции и лоши сънища.

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

14,50 лв.
Базова цена: 14,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
камъни
лунен камък, ахат, содалит
цвят
многоцветен
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!