Гривна от естествени камъни - комбинация

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18-29

Гривната е изработена от Фасетиран Лунен камък - 10мм, Фасетиран Ахат - 10мм, Фасетиран Содалит - 10мм, Содалит - 8мм, междинни елементи и висулка на еластичен конец.

Дължина - 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

 

Повече за камъните може да прочетете тук!

ЛУНЕН КАМЪК - Дарява успех и щастие. Смята се, че носенето на лунен камък усилва интуицията и психическата възприемчивост. В много култури лунният камък е тясно свързан с любовта - камък възприемащ и привличащ любов. Той помага за постигане на баланс между ума и сърцето.

СОДАЛИТ – Създава емоционален баланс и успокоява при пристъпи на паника. Засилва себеуважението, успокоява ума, окуражава рационалната мисъл, обективността, истината и интуитивното възприятие, както и вербализирането на чувствата. Камъкът е изключително ефективен при колективна дейност, тъй като внася хармония и солидарност по отношение на целта.

ХАЛЦЕДОН – Камъкът абсорбира негативната енергия и след това я разсейва, за да предотврати по-нататъшното и предаване. Халцедонът довежда ума, тялото, емоциите и духа до хармония. Поражда чувства на великодушие и щедрост, премахва враждебността и трансформира меланхолията в радост. Той създава открита и ентусиазирана личност, абсорбира и разсейва негативните мисли, емоции и лоши сънища.

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

14,50 лв.
Базова цена: 14,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
цвят
многоцветен
камъни
лунен камък, ахат, содалит
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!