Гривна от естествени камъни - Флуорит

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/134

Гривната е изработена от Естествени камъни - Флуорит 8 мм на еластичен конец.

Дължина 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

ФЛУОРИТ - Флуоритът е със силно предпазващо действие, особено на психично равнище. Този камък прочиства и стабилизира аурата. В случаите, когато се използва за лечение, флуоритът изтегля негативните енергии и стреса от всякакъв характер - избистря, пречиства, прогонва и реорганизира всичко в тялото, което не е в ред. Това е                най - добрия кристал за преодоляване на всякаква форма на дезорганизация. Кристалът може да преодолее хаоса и да организира отново физическото, емоционалното и менталното тяло. Увеличава увереността в собствените сили и сръчността. Физически флуоритът спомага равновесието и координацията. Той извлича негативната енергия и стреса и се нуждае от прочистване след всяко използване. Силно лечебно средство, което помага при инфекции и смущения.

 

 

 

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

16,90 лв.
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
материал
естествени камъни
тип
гривна
цвят
многоцветен
камъни
флуорит
детайли
ръчна изработка
допълнителна информация
еластична гривна
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!