Често задавани въпроси (FAQ)
?
КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Когато натиснете бутона "КУПИ" избраният от Вас продукт се добавя автоматично в нея. Бутона на количката Ви отвежда до избраните от Вас продукти. След избиране на бутона "поръчай" попълвате Вашите данни, за да можем да Ви информираме, когато поръчката Ви е готова или при възникване на някакъв въпрос. Натискате бутона "продължи" и избирате начин на доставка - Доставка до адрес с Еконт, Доставка до офис на Еконт. Системата изчислява в реално време цената на доставката и тя ще бъде добавена към стойността на поръчката. При избор - Доставка до офис на Еконт - може да изберете до кой от офисите на куриера да бъде доставена пратката. Повторното натискане на бутона  "поръчай" приема Вашата поръчка. На посочения от Вас имейл ще получите потвърждение за направените от Вас поръчки.

ПАЗАРУВАЙ С КЕФ!!!

?
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е ДА ИМАМ РЕГИСТРАЦИЯ, ЗА ДА ПОРЪЧАМ?

Препоръчителна е, но не е задължителна. Тя улеснява единствено Вас, за да не се налага да попълвате данните си всеки път.

?
КАК ДА ПЛАТЯ ПОРЪЧАНАТА ОТ МЕН СТОКА?

В момента е активно само плащането с наложен платеж, което се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера.

?
С КОГО МОГА ДА СЕ СВЪРЖА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ?

Можете да се свържете с отдел Обслужване на клиенти на имейл адрес corentis@abv.bg или на телефон: 0878627518.

?
МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ?

 

Предоставяме ви възможността да върнете покупката в рамките на 14 календарни дни в състоянието, в което е получена - придружена с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които е доставена. Цената за доставка за върната стока е за сметка на клиента. Прочетете повече в нашите Общи условия

?
ДРУГИ ВЪПРОСИ

За други въпроси и мнения моля да използвате формата за обратна връзка в категория КОНТАКТИ, както и посочените телефони на фирмата.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас