Дърво на щастието - Цитрин малко

  • Кат. номер: 30-22/3

Дървото на щастието с естествени камъни - Цитрин е символ на здравето, щастието и просперитета според Фън Шуй. Поставяйки го в дома си то внася положителна енергия и поема върху себе си всички негативи.

ЦИТРИН - Силен камък за очистване и възстановяване. Изключително благотворно действащ минерал, загряващ, зареждащ с енергия и креативност. Той е един от камъните на БЛАГОПОЛУЧИЕТО. Отдавна се счита, че цитринът стимулира оптимизма. Освен това привлича изобилието и е познат като „камъка на търговците” и трябва да се поставя на мястото, където човек развива своя бизнес не само за да се сдобие с богатство, но и за да го задържи. Подходящ за умствената концентрация, издръжливостта и самочувствието.

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката поради факта, че изделието е изработено от естествени камъни, които имат различно нюансиране, както и това, че е  ръчно изработено!

Размери:

височина - 20 см

дължина - 12 см

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

34,90 лв.
Базова цена: 34,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

При поръчка на избраните от вас продукти, само ако се регистрирате в он-лайн магазина /без бърза поръчка/, в реално време може да видите каква е цената за доставка до офис на Еконт или до адрес.

Бързата поръчка означава - да поръчате продукти без да се регистрирате, само с въвеждане на телефонния си номер и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ 100.00лв

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!