КРИСТАЛИТЕ КАТО УКРАШЕНИЯ

КРИСТАЛИТЕ КАТО УКРАШЕНИЯ

0 0000

    Кристалите са невероятни украшения, когато са оформени и полирани, въпреки че има много камъни с изключителен естествен вид. Внимателно разположеният кристал може като с магия да трансформира заобикалящото го пространство. Още в каменната ера мъже и жени са носели украшения от естествени камъни не само с декоративна цел, но и да ги пазят от злини - като талисмани.

 

    Носени от вас или от някой близо до вас, те могат да увеличат енергията ви, да пречистят пространството ( кехлибар ), да привлекат богатство ( цитрин ), да вдъхнат увереност ( хематит ), да увеличат умствените способности ( турмалин ), да привлекат любов ( розов кварц ). Някои кристали като черен турмалин и опушен кварц притежават способността да поглъщат негативните влияния. Те излъчват чиста енергия. Бижутата от кехлибар съхраняват енергията ви. 

 

   Ако търсите любов, кристалите ще помогнат. Сложете голямо парче розов кварц в ъгъла на връзките в дома ви ( най-отдалеченият десен заден ъгъл спрямо входната врата ) или до леглото си. Влиянието ще е толкова мощно, че може би ще е мъдро да се добави и аметист, за да се регулира привличането. Носенето на бижута от розов кварц, както и комбинация с аметист водят до същия резултат.

 

 

   

Магазин за подаръци - Corentis Gifts Ви предлага голямо разнообразие от естествени камъни във вид на гривни, колиета - РЪЧНА ИЗРАБОТКА,

ключодържатели, както и обработени полирани минерали.

 

 


Продукцията на Кристалит Бохемия е световно известна – име, гаранция за високо качество, широк набор от продукти и декорации, а от няколко години насам и екологично производство.

прочети още

Преди милиони години по време на изграждането на Земята, такава каквато я познаваме днес, природата ни е оставила един скъпоценен подарък - камъка клиноптилолит.

прочети още