Доставка

Всички поръчки се обработват в рамките на два дни след задължително потвърждение по телефона. 

Например : поръчка направена в понеделник - ще бъде при вас в сряда

Поръчки направени през почивни /събота и неделя /, празнични дни се изпълняват на първия ден след тези дни.

БЪРЗА ПОРЪЧКА - означава, че може да поръчате бързо през онлайн магазина само с въвеждането на вашия телефонен номер, след което наш сътрудник ще се свърже с вас. Не разбирайте погрешно, че бързата поръчка води до бързо свързване с вас по телефона - тя улеснява единствено и само начина по който поръчвате, за да не попълвате необходимите данни, които при потвърждение ще съобщите на наш сътрудник.

 

Когато поръчката е направена в Петък и искате да я получите в Събота до адрес е необходимо да знаете, че ЕКОНТ начисляват към сумата за доставка и допълнително УСЛУГА ПРИОРИТЕТ, която не се вижда при поръчване на продукта. Но ако желаете да получите поръчания продукт в Понеделник - тази услуга не се начислява.

 

УСЛУГА ПРИОРИТЕТ  се прибавя към сумата за доставка само когато желаете да получите поръчаните продукти в Събота или при заявяване на определен час и адрес за доставка.

 

При заявка на един продукт в големи количества, ако не са налични такива в момента, уведомяваме по телефона за срок на изпълнение.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Eконт.

Плащане – в момента на получаването на пратката заплащате стойността на стоката и куриерската услуга за доставка.

 

ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ ЗА СУМА ОТ 100.00 лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт!

 

За други въпроси и мнения моля да използвате формата за обратна връзка в категория КОНТАКТИ, както и посочените телефони на фирмата.

Ако откажете да приемете стоката, която сте поръчали, Вие се задължавате да заплатите направените разноски за извършената Ви доставка.